Over ons

Erwin Langenhof
Regiomanager Benelux

Welkom bij Bünte Benelux B.V.

“Vanuit de ervaring ons verder mogen ontwikkelen in een onafhankelijke vorm. Dat is de basis sinds de start in 1990 door Helmut Bünte. Met de transitie sinds 2018 van een traditionele groothandel naar een specialistisch merk met groothandels functionaliteit. Het is mooi om deze ontwikkeling samen met collega’s een verdere toekomst te kunnen geven.”

0
BENELUX KLANTEN
0
PRODUCTEN
0
BENELUX TEAMLEDEN

Maak kennis met Bünte Benelux B.V.

Laten we ons even aan je voorstellen. Welkom bij Bünte Benelux B.V. in Wierden. Wij opereren sinds 2018 als dochteronderneming onder ons moederbedrijf Helmut Bünte GmbH. Sinds 1990 zijn wij actief binnen de branche van trailer-onderdelen tot en met 3.500 kg.

We staan voor kwaliteit en flexibiliteit en daarmee identificeren we ons met de visie en werkwijze van onze klanten. Maar onze samenwerking maken we vooral persoonlijk.

We bieden je een kwalitatief, maar scherp geprijsd assortiment èn vinden daarnaast een persoonlijke benadering erg belangrijk.
Wij willen onze klanten een waarde geven, die ons beide verder brengt.
Samenwerken is tenslotte het sleutelwoord tot succes.

Zo staan we dicht bij onze klanten en zijn we een flexibele partner als het gaat om voorraad en logistiek. Onze expertise in de trailermotive branche ademt vakmanschap, kennis en service.

De historie van Bünte

WERKEN BIJ BÜNTE?

BEKIJK DE VACATURES!